Главная

Лечение алкоголизма

Лечение наркомании

Лечение игромании

Новости

О центре

Отзывы о нашем центре
Наркологический реабилитационный центр 12+

Украина, г.Ровно

24/7Консультации:

Телефон в центр помощи зависимым (096) 632 80 87

---------------------

Перезвоните мне
Профессионали центра реабилитации
Головна » Лікування наркоманії » Лікуванні наркоманії в регіонах » Лікування наркоманії в Івано-Франківську

Лікування наркоманії в Івано-Франківську

Лікування наркоманії в Івано-Франківську методом реабілітації наркоманів

В Івано-Франківську наркоманія розвивається досить швидкими темпами. Наш реабілітаційний центр знаходиться в ста п'ятдесяти кілометрах від Ужгорода, але навіть при обліку відстані, нашими пацієнтами є близько тридцяти відсотків жителів цього чудового міста. Лікування наркоманії в Івано-Франківську активно підтримується різними фондами, але в нашій клініці «12+» використовують тільки нові і ефективні методики. На жаль, місто Рівне, де розташований центр, віддалений відстанню близько трьохсот кілометрів, але це не стає перешкодою для жителів Франківська, які складають значну частину пацієнтів реабілітаційного центру 12+. Вся справа в тому, що наша клініка прославилася хорошими фахівцями, які намагаються максимально швидко вилікувати наркомана.

Методика, що застосовується під час реабілітації наркоманів в Івано-Франківську, була взята з США. Наша клініка вважається однією з провідних територією України. Таке звання ми придбали не просто так, адже ми домоглися великих результатів, які вдалося роздобути шляхом залучення різного профілю фахівців в області наркології, психології.

Реабілітація в Івано-Франківську може теж допомогти пацієнтові, але тільки якщо він з іншого міста. Проблема тільки полягає в психіці наркозалежної людини, якому мозок постійно піддає сигнали на пошуки чергової дози. Якщо хворий буде проходити реабілітацію в рідному, то він може втекти в будь-який час, щоб знайти собі наркотики.Такі рецидиви найчастіше трапляються в період ломки. У своєму місті наркоману набагато простіше знайти дозу, адже він знає дилерів і може легко з ними зв'язатися. Реабілітаційний центр для наркоманів в Івано-Франківську не дасть позитивного результату в лікуванні, тому хворого краще відразу відправити в клініку «12+». У перший місяць наркоман буде активно шукати, чим поповнити свій організм. Якщо ж пацієнт буде перебувати в чужому місті, йому доведеться з цим змиритися, і він побоїться залишити центр і піти в нікуди. У цей час у наркозалежного всі сили зосереджені на пошуку наркотиків, тому краще його відправити на лікування в Рівне.


консультації по телефону

Зателефонуйте і задайте Ваше питання фахівцеві - це абсолютно безкоштовно і ні до чого Вас не зобов'язує, але допоможе Вам або Вашим близьким!

Почитати про правильну модель лікування наркозалежних - натисніть тут.


Реабілітація наркозалежних в Івано-Франківську

У нашій клініці програма лікування розбита на етапи. З пацієнтами працюють не тільки наркологи, але також психологи та аддіктологія. Люди, які проходять курс реабілітації, мають можливість поспілкуватися з колишніми наркоманами і послухати, як проходило їх лікування, і як вони змогли повернутися до нормального життя. Реабілітація наркозалежних в Івано-Франківську проходить набагато швидше, але не так ефективно і колишні пацієнти центрів знову повертаються до вживання наркотиків. щоб повністю вилікувати наркозалежного, потрібно не тільки використовувати сучасні методики, але і створити для нього комфортні умови реабілітації. У клініці «12+» пацієнт відчуває себе як вдома, наскільки максимально це можливо втілити в життя.

Центр 12 + включає програми реабілітації наркозалежних в Івано-Франківську, які проводяться по самим інноваційним методикам, що сприяє позбудеться від наркотичної залежності. Лікування проводиться поетапно. У штат співробітників нашої клініки вступають психологи, наркологи і люди, раніше залежні від наркотичних препаратів, які відібрані для того, щоб вони поділилися своїм досвідом лікування від наркоманії в Івано-Франківську.

Ви повинні розуміти, що будь-який центр реабілітації наркоманів в Івано-Франківську, повинен мати всі необхідні документи. Обов'язково має бути наявність ліцензії на певний вид діяльності і всі лікарі повинні бути досвідченими, а також кваліфікованими фахівцями. В іншому випадку, ви витратите гроші на вітер, а проблема наркозалежності затягнеться на тривалий час.

Реабілітаційний центр для наркозалежних в Івано-Франківську

Якщо було прийнято віддати близьку людину на лікування в реабілітаційний центр для наркозалежних в Івано-Франківську, слід ознайомитися з важливими деталями. Можна дізнатися, як здійснюється сам процес реабілітації, потрібно відшукати відгуки про клініку, про результати її роботи і т.д.

Деякі батьки намагаються заощадити на лікуванні своєї наркозалежної дитини, і віддають його в реабілітаційний центр, який не здатний впоратися з повним лікуванням від залежності. Але ми вже розповідали, чим загрожує лікування в рідному місті. Не забувайте, що нерідко в непрофесійних центрах з хворими обходяться жорстоко і руйнують і так їх не стабільну психіку хворого.

Тому, щоб цього не сталося, витратіть більше і привезіть свою дитину в нашу клініку в Рівному. Повірте, центр реабілітації наркозалежних в Івано-Франківську не дасть такої користі від лікування, як в клініці «12+».

Наші співробітники мають багаторічний досвід роботи з наркозалежними людьми, тому лікування наркозалежності в Івано-Франківську в будь-якому випадку відпадає, як варіант. Ми чекаємо Вас, щоб допомогти позбутися від залежності.

Прочитати про методику лікування та реабілітації наркозалежності в нашій клініці - натисніть тут


Популярні статті про лікування в інших містах:

Читати статтю -Лікування наркоманії в Києві

Читати статтю -Лікування наркоманії у Львові

Читати статтю-Лікування наркоманії в Тернополі

Читати статтю -Лікування наркоманії в Луцьку

Інші міста України -Лікування наркоманії в Україні

Корпус для лечения алкоголизма

Стоимость профессиональной реабилитации

329 грн \ день

В лечение включено:

Проживание в комфортных условиях

Высококлассное питание

Все виды лечения и терапии


  • Колбач Олег Святославович

    Специализация: наркология, психиатрия
    Опыт работы более 13 лет.
    Профессиональный врач, который одним из первых в Украине совместил постсоветскую наркологию и передовые Европейские психологические практики.

  • Омельчук Александр Викторович

    Специализация: аддиктология
    Опыт работы 8 лет.
    Психолог специализирующийся на аддиктивном (зависимом) поведении и аддикции.

  • Крохмалюк Геннадий Васильевич

    Специализация: психология
    Опыт работы 23 года.
    Ведущий психолог клиники. Автор системы последовательной психотерапии и психокорекции 12+, семейный психолог.


Наша клиника лицензирована свидетельством серия №071093